Stenläggning i Kungälv

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Kungälv, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Kungälv samlade här. Bor du i eller i närheten av Kungälv och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Kungälv här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Kungälv genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Kungälv.
Annons:

Stenläggare i Kungälv

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Kungälv.

Veteranpoolen Kungsälv
Bultg. 38
442 40 Kungälv

Annons:

Stenlägg uteplats i Kungälv

Stenläggare i Kungälv arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Kungälv och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Kungälv så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungälv om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Kungälv

I Kungälv hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Kungälv som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Västra Götaland.
Annons: