Stenläggning i Borås

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Borås, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Borås samlade här. Bor du i eller i närheten av Borås och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Borås här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Borås genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Borås.
Annons:

Stenläggare i Borås

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Borås.

Veteranpoolen Borås
Skaraborgsv. 21
506 30 Borås


WÄST HUS & TRÄDGÅRD AB
Trandareds Ring 3 A
507 61 BORÅS

Annons:

Stenlägg uteplats i Borås

Stenläggare i Borås arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Borås och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Borås så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Borås

I Borås finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borås om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Borås

I Borås hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Borås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Västra Götaland.
Annons: