Stenläggning i Västerås

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Västerås, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Västerås samlade här. Bor du i eller i närheten av Västerås och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Västerås här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Västerås genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Västerås.
Annons:

Stenläggare i Västerås

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Västerås.

Veteranpoolen Västerås
Tallmätarg. 1 C
721 34 VÄSTERÅS

Annons:

Stenlägg uteplats i Västerås

Stenläggare i Västerås arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Västerås och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Västerås så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Västerås

I Västerås finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du lära dig mer om Västerås om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Västerås

I Västerås hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Västerås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Västmanland.
Annons: