Stenläggning i Umeå

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Umeå, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Umeå samlade här. Bor du i eller i närheten av Umeå och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Umeå här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Umeå genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Umeå.
Annons:

Stenläggare i Umeå

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Umeå.

Veteranpoolen Umeå
Renmarkstorget 5 D
903 26 UMEÅ


Tegs Entreprenad AB
Ringv. 77
904 21 UMEÅ

Annons:

Stenlägg uteplats i Umeå

Stenläggare i Umeå arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Umeå och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Umeå så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Umeå

I Umeå finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du lära dig mer om Umeå om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Umeå

I Umeå hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Umeå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Västerbotten.
Annons: