Stenläggning i Karlstad

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Karlstad, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Karlstad samlade här. Bor du i eller i närheten av Karlstad och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Karlstad här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Karlstad genom att ta kontakt med någon av alla 4 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Karlstad.
Annons:

Stenläggare i Karlstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Karlstad.

Tingvalla Byggtjänst
Råtorpsv. 33
653 49 KARLSTAD


Veteranpoolen Karlstad
Sågverksg. 7
652 21 Karlstad


Sten & Vägarbeten AB
Rådalsv. 10
653 50 KARLSTAD


Askers Markarbeten Karlstad
Ö. Fågelvik 303
655 94 KARLSTAD

Annons:

Stenlägg uteplats i Karlstad

Stenläggare i Karlstad arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Karlstad och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Karlstad så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Karlstad

I Karlstad finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlstad om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Karlstad

I Karlstad hittade vi sammanlagt 4 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Karlstad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Värmland.
Annons: