Stenläggning i Grums

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Grums, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Grums samlade här. Bor du i eller i närheten av Grums och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Grums här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Grums genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Grums.
Annons:

Stenläggare i Grums

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Grums.

Grums Mark AB
Karlbergs Gård 1
664 34 GRUMS

Annons:

Stenlägg uteplats i Grums

Stenläggare i Grums arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Grums och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Grums så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Grums

I Grums finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du lära dig mer om Grums om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Grums

I Grums hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Grums som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Värmland.
Annons: