Stenläggning i Bälinge

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Bälinge, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Bälinge samlade här. Bor du i eller i närheten av Bälinge och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Bälinge här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Bälinge genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Bälinge.
Annons:

Stenläggare i Bälinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Bälinge.

EMB Uppsala AB
Bälinge-tuna 15
743 86 Bälinge

Annons:

Stenlägg uteplats i Bälinge

Stenläggare i Bälinge arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Bälinge och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Bälinge så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Bälinge

I Bälinge finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bälinge om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Bälinge

I Bälinge hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Bälinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Uppsala.
Annons: