Stenläggning i Vällingby

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Vällingby, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Vällingby samlade här. Bor du i eller i närheten av Vällingby och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Vällingby här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Vällingby genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Vällingby.
Annons:

Stenläggare i Vällingby

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Vällingby.

VE Sten AB
Korgvidegränd 5
162 44 VÄLLINGBY

Annons:

Stenlägg uteplats i Vällingby

Stenläggare i Vällingby arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Vällingby och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Vällingby så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Vällingby

I Vällingby finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du lära dig mer om Vällingby om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Vällingby

I Vällingby hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Vällingby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: