Stenläggning i Täby

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Täby, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Täby samlade här. Bor du i eller i närheten av Täby och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Täby här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Täby genom att ta kontakt med någon av alla 3 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Täby.
Annons:

Stenläggare i Täby

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Täby.

Veteranpoolen Stockholm Norr
Hörnåkersv. 10
183 65 TÄBY


LTM Liermann Trädgårds & Markanläggning AB
Åkerbyv. 374
187 38 TÄBY


Svenska Stengruppen AB
Ritarslingan 3
187 66 Täby

Annons:

Stenlägg uteplats i Täby

Stenläggare i Täby arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Täby och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Täby så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Täby

I Täby finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Här kan du lära dig mer om Täby om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Täby

I Täby hittade vi sammanlagt 3 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Täby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: