Stenläggning i Spånga

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Spånga, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Spånga samlade här. Bor du i eller i närheten av Spånga och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Spånga här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Spånga genom att ta kontakt med någon av alla 3 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Spånga.
Annons:

Stenläggare i Spånga

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Spånga.

Vivaldi AB
Fagerstag. 58
163 53 SPÅNGA


Hagslätt Markservice AB
Norregöksv. 28
163 52 Spånga


Svenska Kvalitetsbyggnationer AB
Skogängsv. 59
163 41 Spånga

Annons:

Stenlägg uteplats i Spånga

Stenläggare i Spånga arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Spånga och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Spånga så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Spånga

I Spånga finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du lära dig mer om Spånga om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Spånga

I Spånga hittade vi sammanlagt 3 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Spånga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: