Stenläggning i Solna

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Solna, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Solna samlade här. Bor du i eller i närheten av Solna och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Solna här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Solna genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Solna.
Annons:

Stenläggare i Solna

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Solna.

Idrotts- & Trädgårdsanläggningar, AB
Åldermansv. 3
171 48 Solna


I & T Markservice AB
Åldermansv. 3
171 48 Solna

Annons:

Stenlägg uteplats i Solna

Stenläggare i Solna arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Solna och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Solna så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Solna

I Solna finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du lära dig mer om Solna om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Solna

I Solna hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Solna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: