Stenläggning i Sollentuna

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Sollentuna, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Sollentuna samlade här. Bor du i eller i närheten av Sollentuna och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Sollentuna här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Sollentuna genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Sollentuna.
Annons:

Stenläggare i Sollentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Sollentuna.

Edsbergs Trädgård
Edsbergsv. 11
192 51 SOLLENTUNA

Annons:

Stenlägg uteplats i Sollentuna

Stenläggare i Sollentuna arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Sollentuna och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Sollentuna så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du lära dig mer om Sollentuna om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Sollentuna

I Sollentuna hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Sollentuna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: