Stenläggning i Handen

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Handen, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Handen samlade här. Bor du i eller i närheten av Handen och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Handen här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Handen genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Handen.
Annons:

Stenläggare i Handen

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Handen.

Veteranpoolen Stockholm Sydost
Handenterminalen 4
136 40 Handen

Annons:

Stenlägg uteplats i Handen

Stenläggare i Handen arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Handen och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Handen så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Handen

I Handen finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du lära dig mer om Handen om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Handen

I Handen hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Handen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: