Stenläggning i Bromma

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Bromma, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Bromma samlade här. Bor du i eller i närheten av Bromma och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Bromma här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Bromma genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Bromma.
Annons:

Stenläggare i Bromma

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Bromma.

Veteranpoolen Stockholm Väster
Gustavslundsv. 143
167 51 Bromma

Annons:

Stenlägg uteplats i Bromma

Stenläggare i Bromma arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Bromma och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Bromma så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Bromma

I Bromma finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du lära dig mer om Bromma om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Bromma

I Bromma hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Bromma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: