Stenläggning i Åkersberga

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Åkersberga, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Åkersberga samlade här. Bor du i eller i närheten av Åkersberga och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Åkersberga här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Åkersberga genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Åkersberga.
Annons:

Stenläggare i Åkersberga

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Åkersberga.

Rosento Bygg & Material AB
Smedbyv. 8
184 32 åkersberga


Realwork AB
Sågv. 7
184 40 ÅKERSBERGA

Annons:

Stenlägg uteplats i Åkersberga

Stenläggare i Åkersberga arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Åkersberga och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Åkersberga så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åkersberga om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Åkersberga

I Åkersberga hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Åkersberga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons: