Stenläggning i Perstorp

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Perstorp, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Perstorp samlade här. Bor du i eller i närheten av Perstorp och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Perstorp här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Perstorp genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Perstorp.
Annons:

Stenläggare i Perstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Perstorp.

Cbr-bygg i Perstorp AB
Hässleholmsv. 124
284 34 Perstorp

Annons:

Stenlägg uteplats i Perstorp

Stenläggare i Perstorp arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Perstorp och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Perstorp så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Perstorp

I Perstorp finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du lära dig mer om Perstorp om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Perstorp

I Perstorp hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Perstorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: