Stenläggning i Oxie

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Oxie, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Oxie samlade här. Bor du i eller i närheten av Oxie och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Oxie här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Oxie genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Oxie.
Annons:

Stenläggare i Oxie

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Oxie.

ABTOT/AB Tage Olofssons Trädgårdsanläggning
Lockarpsv. 12
238 41 OXIE

Annons:

Stenlägg uteplats i Oxie

Stenläggare i Oxie arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Oxie och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Oxie så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Oxie

I Oxie finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oxie om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Oxie

I Oxie hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Oxie som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: