Stenläggning i Lund

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Lund, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Lund samlade här. Bor du i eller i närheten av Lund och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Lund här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Lund genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Lund.
Annons:

Stenläggare i Lund

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Lund.

Skånsk Trädgårdsservice & Anläggning AB
Clemenstorget 10
222 21 Lund


Trädgårdstjänst
Dalbyv. 135
224 80 LUND

Annons:

Stenlägg uteplats i Lund

Stenläggare i Lund arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Lund och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Lund så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Lund

I Lund finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lund om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Lund

I Lund hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Lund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: