Stenläggning i Lomma

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Lomma, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Lomma samlade här. Bor du i eller i närheten av Lomma och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Lomma här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Lomma genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Lomma.
Annons:

Stenläggare i Lomma

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Lomma.

Lomma Trädgård
070 - 587 42 51


Annons:

Stenlägg uteplats i Lomma

Stenläggare i Lomma arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Lomma och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Lomma så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Lomma

I Lomma finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lomma om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Lomma

I Lomma hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Lomma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: