Stenläggning i Limhamn

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Limhamn, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Limhamn samlade här. Bor du i eller i närheten av Limhamn och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Limhamn här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Limhamn genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Limhamn.
Annons:

Stenläggare i Limhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Limhamn.

Trädgårdsfabriken I Limhamn
Vegeholmsg. 16
216 22 LIMHAMN

Annons:

Stenlägg uteplats i Limhamn

Stenläggare i Limhamn arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Limhamn och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Limhamn så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Limhamn

I Limhamn hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Limhamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: