Stenläggning i Höör

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Höör, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Höör samlade här. Bor du i eller i närheten av Höör och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Höör här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Höör genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Höör.
Annons:

Stenläggare i Höör

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Höör.

Höörs Farmartjänst
Ekastiga 333
243 93 HÖÖR

Annons:

Stenlägg uteplats i Höör

Stenläggare i Höör arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Höör och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Höör så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Höör

I Höör finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du lära dig mer om Höör om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Höör

I Höör hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Höör som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: