Stenläggning i Höllviken

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Höllviken, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Höllviken samlade här. Bor du i eller i närheten av Höllviken och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Höllviken här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Höllviken genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Höllviken.
Annons:

Stenläggare i Höllviken

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Höllviken.

Daniels Sten & Trädgård
Skogsviksv. 48
236 33 HÖLLVIKEN


Kenth Persson Mark & Trädgård AB
Ljungviksv. 14
236 33 HÖLLVIKEN

Annons:

Stenlägg uteplats i Höllviken

Stenläggare i Höllviken arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Höllviken och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Höllviken så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Höllviken

I Höllviken finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du lära dig mer om Höllviken om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Höllviken

I Höllviken hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Höllviken som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: