Stenläggning i Degeberga

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Degeberga, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Degeberga samlade här. Bor du i eller i närheten av Degeberga och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Degeberga här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Degeberga genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Degeberga.
Annons:

Stenläggare i Degeberga

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Degeberga.

Carlssons Bygg i Degeberga AB
Hjortholmenv. 70
297 95 Degeberga

Annons:

Stenlägg uteplats i Degeberga

Stenläggare i Degeberga arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Degeberga och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Degeberga så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Degeberga

I Degeberga finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du lära dig mer om Degeberga om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Degeberga

I Degeberga hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Degeberga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: