Stenläggning i Bjuv

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Bjuv, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Bjuv samlade här. Bor du i eller i närheten av Bjuv och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Bjuv här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Bjuv genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Bjuv.
Annons:

Stenläggare i Bjuv

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Bjuv.

Kent J Trädgårdstjänst AB
Billesholmsv. 37
267 40 Bjuv

Annons:

Stenlägg uteplats i Bjuv

Stenläggare i Bjuv arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Bjuv och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Bjuv så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjuv om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Bjuv

I Bjuv hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Bjuv som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: