Stenläggning i Bjärred

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Bjärred, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Bjärred samlade här. Bor du i eller i närheten av Bjärred och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Bjärred här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Bjärred genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Bjärred.
Annons:

Stenläggare i Bjärred

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Bjärred.

Anders Hanssons Entreprenad
Flädie Mejeriv. 24
237 91 Bjärred

Annons:

Stenlägg uteplats i Bjärred

Stenläggare i Bjärred arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Bjärred och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Bjärred så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Bjärred

I Bjärred finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjärred om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Bjärred

I Bjärred hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Bjärred som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons: