Stenläggning i Örebro

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Örebro, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Örebro samlade här. Bor du i eller i närheten av Örebro och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Örebro här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Örebro genom att ta kontakt med någon av alla 3 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Örebro.
Annons:

Stenläggare i Örebro

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Örebro.

Örebro Markteknik AB
Sotarv. 11
702 21 ÖREBRO


Tranab Markbyggnad AB
Nastag. 22
702 27 ÖREBRO


Daniels Bygg & Schakt Service AB
Fällersta 430
705 94 örebro

Annons:

Stenlägg uteplats i Örebro

Stenläggare i Örebro arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Örebro och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Örebro så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Örebro

I Örebro finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örebro om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Örebro

I Örebro hittade vi sammanlagt 3 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Örebro som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Örebro.
Annons: