Stenläggning i Odensbacken

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Odensbacken, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Odensbacken samlade här. Bor du i eller i närheten av Odensbacken och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Odensbacken här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Odensbacken genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Odensbacken.
Annons:

Stenläggare i Odensbacken

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Odensbacken.

Mark och Sten i Örebro AB
Ingvaldstorp 421
715 93 Odensbacken

Annons:

Stenlägg uteplats i Odensbacken

Stenläggare i Odensbacken arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Odensbacken och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Odensbacken så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Odensbacken

I Odensbacken finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Odensbacken.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du lära dig mer om Odensbacken om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Odensbacken

I Odensbacken hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Odensbacken som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Örebro.
Annons: