Stenläggning i Kumla

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Kumla, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Kumla samlade här. Bor du i eller i närheten av Kumla och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Kumla här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Kumla genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Kumla.
Annons:

Stenläggare i Kumla

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Kumla.

Närkesten Entreprenad AB
Marsv. 2 B
692 34 Kumla

Annons:

Stenlägg uteplats i Kumla

Stenläggare i Kumla arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Kumla och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Kumla så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Kumla

I Kumla finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kumla om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Kumla

I Kumla hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Kumla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Örebro.
Annons: