Stenläggning i Boden

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Boden, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Boden samlade här. Bor du i eller i närheten av Boden och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Boden här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Boden genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Boden.
Annons:

Stenläggare i Boden

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Boden.

AJ Nord Entreprenad AB
Industriv. 6
961 68 Boden

Annons:

Stenlägg uteplats i Boden

Stenläggare i Boden arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Boden och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Boden så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Boden

I Boden finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du lära dig mer om Boden om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Boden

I Boden hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Boden som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Norrbotten.
Annons: