Stenläggning i Rockneby

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Rockneby, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Rockneby samlade här. Bor du i eller i närheten av Rockneby och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Rockneby här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Rockneby genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Rockneby.
Annons:

Stenläggare i Rockneby

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Rockneby.

Skäggenäs Gräv o. Schakt
Boda 149
395 94 ROCKNEBY


Sten & Markteknik i Kalmar
Terminalv. 14
395 93 Rockneby

Annons:

Stenlägg uteplats i Rockneby

Stenläggare i Rockneby arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Rockneby och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Rockneby så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Rockneby

I Rockneby finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du lära dig mer om Rockneby om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Rockneby

I Rockneby hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Rockneby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons: