Stenläggning i Kalmar

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Kalmar, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Kalmar samlade här. Bor du i eller i närheten av Kalmar och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Kalmar här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Kalmar genom att ta kontakt med någon av alla 4 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Kalmar.
Annons:

Stenläggare i Kalmar

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Kalmar.

Veteranpoolen Kalmar
Trångsundsv. 20 A
393 56 Kalmar


Skötselbolaget AB
Polhemsg. 30
392 39 Kalmar


MJ Mur & Puts AB
Stinsv. 19
393 65 Kalmar


Maskin & Smide AB
Flottiljv. 27
392 41 KALMAR

Annons:

Stenlägg uteplats i Kalmar

Stenläggare i Kalmar arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Kalmar och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Kalmar så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalmar om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Kalmar

I Kalmar hittade vi sammanlagt 4 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Kalmar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons: