Stenläggning i Borgholm

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Borgholm, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Borgholm samlade här. Bor du i eller i närheten av Borgholm och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Borgholm här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Borgholm genom att ta kontakt med någon av alla 4 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Borgholm.
Annons:

Stenläggare i Borgholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Borgholm.

Veteranpoolen Öland
Ö. Kyrkog. 7
387 31 Borgholm


Bursells Entreprenad
Hammarv. 12
387 35 Borgholm


Jonas Andersson Bygg Borgholm AB
Karl Olofsg. 19
387 35 Borgholm


Kalmar Marktjänst, AB
Högsrumsv. 53
387 92 BORGHOLM

Annons:

Stenlägg uteplats i Borgholm

Stenläggare i Borgholm arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Borgholm och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Borgholm så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Borgholm

I Borgholm hittade vi sammanlagt 4 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Borgholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons: