Stenläggning i Bockara

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Bockara, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Bockara samlade här. Bor du i eller i närheten av Bockara och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Bockara här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Bockara genom att ta kontakt med någon av alla 1 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Bockara.
Annons:

Stenläggare i Bockara

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Bockara.

Bockara Entreprenad o. Handel AB
Kyrklyckeg. 26
579 91 Bockara

Annons:

Stenlägg uteplats i Bockara

Stenläggare i Bockara arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Bockara och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Bockara så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Bockara

I Bockara finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Bockara.

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bockara om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Bockara

I Bockara hittade vi sammanlagt 1 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Bockara som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons: