Stenläggning i Laholm

Annons:
Erfarna och professionella stenläggare i Laholm, du hittar alla dem bästa stenläggarna i Laholm samlade här. Bor du i eller i närheten av Laholm och behöver stenläggning så hittar du de bästa, mest erfarna och mest professionella stenläggarna som finns i Laholm här. Då kan du få hjälp med att lägga en ny gång, uteplats eller trapp hemma i Laholm genom att ta kontakt med någon av alla 2 olika stenläggare som arbetar med stenläggning i Laholm.
Annons:

Stenläggare i Laholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla stenläggare som arbetar med stenläggning i Laholm.

Veteranpoolen Laholm
Trädgårdsg. 13
312 30 Laholm


Lilla Tjärby Trädgårdsanläggning AB
Industrig. 38
312 34 Laholm

Annons:

Stenlägg uteplats i Laholm

Stenläggare i Laholm arbetar en hel del med att stenlägga nya uteplatser. Men bor du i Laholm och behöver stenlägga en ny gång, trappa eller liknande i Laholm så kan du också kontakta någon av de stenläggare du hittar i listan ovanför.

Stenläggarefakta om orten Laholm

I Laholm finns det minst en aktiv stenläggare som arbetar med stenläggning och nedan hittar du allmän information om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du lära dig mer om Laholm om du vill veta mer än saker relaterat till stenläggning i Laholm

I Laholm hittade vi sammanlagt 2 företag som arbetar med stenläggning att välja mellan. Om du inte hittar någon stenläggare i Laholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra stenläggare i Halland.
Annons: